Hotel-club

Kosta del Sol, Španělsko: slunce, moře a golf

block
Obrázek od.^.Blanksy

Kosta del Sol, přeloženo jako Pobřeží slunce, je jedním z nejlákavějších turistických cílů ve Španělsku. Toto kouzelné místo na jihu Andalusie nabízí nádherné slunečné pláže, tyrkysově modré moře a výbornou golfovou infrastrukturu.

Pro milovníky relaxace a odpočinku je Kosta del Sol ideálním místem k odpočinku při slunění na pláži nebo k osvěžení ve stínu palmových stromů. Množství luxusních hotelů, butikových obchodů a tradičních restaurací nabízí pestrý výběr pro každého návštěvníka.

Pro milovníky aktivity a sportu je Kosta del Sol rájem. S mnoha golfovými hřišti, která patří mezi nejlepší na světě, si zde mohou nadšení golfisté užít svou oblíbenou hru na krásném pozadí hor a moře. Kromě toho je zde také možnost provozování vodních sportů, jízdy na koni či pěší turistiky v nedotčené přírodě.

Většina návštěvníků se zamiluje do krásných měst a vesniček v okolí, které si zachovaly autentickou andaluskou atmosféru a bohatou historii. Města jako Malaga, Marbella či Nerja lákají svými úzkými uličkami, malebnými náměstími a památkami z římské, maurské a renesanční éry.

Kosta del Sol spojuje krásu přírody, bohatou kulturu a moderní vyžití do jednoho nezapomenutelného zážitku. To vše při teplém slunečném počasí, které zde panuje téměř po celý rok.

Sponsored by: Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh - Families and couples only reviews