Hotel-club

Benidorm, Španělsko: pláže a zábava na pobřeží Středozemního moře

block
Obrázek odboklm

Benidorm je jedním z nejpopulárnějších turistických letovisek na španělském pobřeží Středozemního moře. Má dlouhou tradici v přivítání turistů z celého světa, kteří sem cestují za slunečními plážemi, teplým mořem a bohatým nočním životem.

Pláže v Benidormu

Benidorm je známý svými nádhernými plážemi s jemným pískem a čistou vodou. Mezi nejoblíbenější patří Levante Beach a Poniente Beach, které jsou ideální pro slunění, plavání a vodní sporty jako je surfování a potápění.

Zábava a atrakce

V Benidormu se nenudí ani ti nároční cestovatelé, kteří hledají zábavu. Město nabízí bohatý výběr restaurací, barů, nočních klubů a obchodů. Kromě toho zde najdete i mnoho atrakcí pro celou rodinu, jako je vodní park Aqualandia, zoologická zahrada Terra Natura nebo zábavní park Terra Mítica.

Kultura a památky

Kromě pláží a zábavy můžete v Benidormu objevovat i bohatou historii a kulturu. Navštivte starou čtvrť s úzkými uličkami, malebným náměstím a historickými památkami. Mezi nejzajímavější patří hrad Castillo de Benidorm a kostel San Jaime.

Vychutnejte si dovolenou v Benidormu a objevte krásy tohoto malebného španělského letoviska na pobřeží Středozemního moře!